Två stora ögonblick

av

Två ögonblick den här veckan har etsat sig fast hos mig.

Den ena var när jag på tunnelbanan ser en tjej som jag inte känner med ett refo-Armband för hållbara jobbarmband.  Det är stort, och det innebär att armbandet sprider sig….vi är många som vill att fler ska börja göra saker och sluta snacka. Nu har vi laddat upp med fler färger och du kan också köpa lösa ”pärlor” om du vill göra ett eget. Kolla i shopen eller den snabbaste vägen är att kontakta mig för jag har alltid en påse i väskan med mig.

Det andra stora ögonblicket är när jag är i Tensta på workshopen kring entreprenörskap och innovation. När jag presenterar refo och vad vi gör så säger en av damerna som är med:refo-paket

-Mina barn och jag fick tre refo-paket i förra veckan. Du skulle ha varit med när den ena sonen blev kär i en grön väska och den andra i en gul t-shirt. Dom var så glada när dom gick till förskolan nästa dag och kunde känna sig fina. Tack!

Vi gör ett viktigt jobb alla vi som är med i refo och vi behövs. Den här familjen bor 4 kilometer från mig…..Såna här historier gör att vi orkar lite till och att vi är helt övertygade om att:

Vi kan förändra världen genom designad remake och utbildning. Våra kretslopp ger fler jobb, integration och minskat svinn. Gilla, dela och köp så bidrar du också!

//Liselotte Norén

PS Var med i vår kampanj om meningsfulla sommarjobb. Vi ger fler en chans!

 

 

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *