Gifta sig på Skansen

av

Många är vi nog som små drömde att få gifta oss på Skansen. Som liten var jag ofta där med min farmor som kände glass-och ballongförsäljaren Benito utanför stora entréen. En höjdare förstås när man är 4-5 år och farmor var minst lika förtjust som jag, om jag kommer ihåg rätt?

Jag skulle bli elefantflicka när jag var liten, en sån som stod på snabeln i en fantastisk klänning med kjol som vippade. Så det var i elefanthuset som jag skulle gifta mig, inte i den trista lilla kyrkan i närheten av lill-skansen där det liksom inte hände något. Först senare förstod jag hur lång kö det är till att gifta sig i Seglora Kyrka.

Om du inte vill stå i kö och gillar Skansen, kom på dropinbröllop den 14 juni.

I veckan var Kerstin Kallin och jag på planeringsmötet inför det stora evenemanget. Vi räknar med 500 brudpar, 12000 besökare och en fantastisk dag full av kärlek.Skansendragning

Kommer du, vill du gifta dig och har lite kort om tid för förberedelserna? Det är enkelt med dropinbröllopet. Allt du behöver är legitimation och hindersprövning. Detaljerna finns här.

Vi är jätteglada att få vara med och då ha både våra vackra brudkronor av spets där, bröstnäsdukar, boleros och förstås ett urval av våra smycken. Allt för att kunna hjälpa till att göra dagen speciell för brudparet. Jag hoppas att få se ett par jag känner där! Kom igen nu då….

//Liselotte Norén

PS Just nu skriver vi på det erbjudandet som kommer att finnas i brudparets goodiebag. Vill du veta det redan nu? Brudparet kan få låna en krona av oss…..Refos erbjudanden på Skansen dropin2014

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *