Vi gör historier

av

När vi jobbar i refo så blir det väldigt ofta goda samtal och historier.

Som det här till exempel, telefonen ringer och jag svara mitt i ett dokument på datorn.

– Du alltså, OS är ju slut nu, och jag har tröttnat på mina fyra väggar. Jag har varit arbetslös i tre månader och inte hört nåt från Arbetsförmedlingen så jag tänkte att det där med ideellt arbete borde ju förbättre mitt CV lika mycket ,och du känner kanske nån som kan hjälpa mig vidare när du ser vem jag är….

Vi pratar lite och det visar sig att han har varit ansvarig gör ett lager…..och Sergio Pereira som är vår lageransvarige är i Bolivia tänker jag. Men vad gillar du egentligen då? frågar jag.

– När jag är ledig så tecknar jag och gör förlagor till tatueringar. Ge mig en uggla till och jag kräks säger han.

En uggla som Anders Tangen har gjort skuggor och preppat inför tatuering

Men du, kan du tänka dig att göra en illustration som jag skulle behöva, frågar jag och beskriver hur jag ibland vill prata mer fritt utan uppkoppling och datorbilder.Jag ska fundera lite, social innovation och entreprenörskap, anställningsbar, utbildning, nätverk…… säger han, hur lång tid har jag på mig? Räcker det att jag kommer på fredag……

Ja det räcker!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *