Goda presenter, nu med förkläden också

av

Nu kommer säsongen där vi både ska vara extra snälla och kommer att gå på många kalas. Vi har satt ihop goda presenter, dvs saker som gör gott i flera led….

Vi tänker så här, här finns några förslag på presenter som gör det enkelt för dig, gör mottagaren glad och som samtidigt ger jobb till personer som idag står lite utanför arbetsmarknaden. Dessutom är det miljövänligt eftersom alla våra presenter är återvunna av saker som fått nytt liv!

Några exempel är:

Refo-paket

refo-paket som snart ska lämnas utEtt gåvobrev på ett refo-paket för 195 kr. Vi packar, distribuerar och ser till att ett barn får 10-12 plagg. När du köper paketet så finns det ett gåvobrev att skriva ut i shopen. Klicka och köp refo-paketet här. Det är enkelt att t ex stoppa gåvobrevet i en liten blomma eller en chokladkaka.

 

Kökshanddukar

Remakade kökshandukarAv gamla vackra linnedukar eller av överblivna linnetyger har vi gjort helt unika kökshanddukar. Det är ett set om två handdukar som kostar 299 kr. Välj mellan romantiska, urbana eller färgkoordinerade beroende på vem som ska ha dem. Klicka och köp de fantastiska handdukarna här.

Förkläden

exklusivt-midjeforklade-med-harbandVi har gjort fantastiskt fina förkläden. En del är vändbara, en del med hårband och några stora och små i samma tyg. Klicka och köp de fina förklädena här.

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *