Möt oss i Kista galleria

av

På söndag 28 april kan du träffa alla oss på refo i Kista galleria. Vi packar våra remake-kollektioner, symaskiner och annat smått och gott och flyttar ut vår verksamhet för en dag. Med oss kommer vi också att ha Annie Lööfs remakade klänning. Den klänning hon hade med sig då hon besökte oss häromveckan.

På plats i Kista galleria finns förstås också alla våra duktiga remakare. De finns redo med sina symaskiner och alla sina bästa remake- och återbrukstips, så ta gärna med ett plagg du skulle vilja göra något med.

Kom och hälsa på oss på söndag. Det blir en toppendag med mycket inspiration och diskussioner kring kretsloppstänkande, återbruk och sociala innovationer. Vi ser fram emot att få träffa er alla givare och kunder!

Refo till Kista galleria

 


Kommentarer

2 svar till ”Möt oss i Kista galleria”

 1. Profilbild för Qaryn
  Qaryn

  Kul!
  Kommer man att kunna lämna in kläder till er på söndag, eller hur funkar det?
  Kontaktar man er och ni kommer och hämtar?

  1. Profilbild för admin
   admin

   Hej, denna gång kommer vi inte att ta emot kläderna samtidigt som eventet i Kista Galleria. Vi har helt enkelt varit tvungna att välja bort det eftersom vi gör så många andra för oss lite nya saker:)
   Du får jättegärna kontakt oss så löser vi hämtningen på ett bra sätt!
   Välkommen till Kista Galleria på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *