Sveriges största klädbytardag

av

På lördag, 20 april, är det dags för Sveriges största klädbytardag. Naturskyddsföreningen står bakom detta och hela Sverige hänger på för att byta sina kläder istället för att kassera och köpa nytt. För visst är det en bra idé! Vi är sugna på något nytt, men nytt för mig kan ju mycket vara något som redan finns i din garderob. Ett plagg du ledsnat på eller inte behöver av någon anledning.

Naturligtvis är refo med på detta. Vi kommer att finnas hos 2ndhandbutiken Siffe på Hornsgatan 29, vid Mariatorget i Stockholm. Kom dit, byt dina kläder, träffa en av våra remakare och träffa andra trevliga människor.

Läs mer om detaljer etc här på vår FB-sida och på Naturskyddsföreningens sajt.

Vi ses!

refo och klädbytardag


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *