Passar inte favoriten? Sy om den!

av

Vi erbjuder tjänsten: Sy om din gamla favorit!

När jag städade i min garderob hittade jag några gamla favoriter. Kläder som jag älskar av ett eller annat skäl. En klänning som jag köpte för länge sedan för pengar jag inte hade och som jag kände mig väldigt fin i. Många fester har vi gjort tillsammans, och jag hade den på en av mina första dejter med min man. Men……den passar inte längre, den har liksom krympt och jag har inte hjärta att slänga den. När jag träffade en av våra remakare, Lisa Jacobsson, så frågade jag henne om man skulle kunna göra något av den? Klart man kan, sa hon. Låt mig titta och fundera. Nu är den på väg in på personlig remake.

Har du också en favorit som du vill göra något nytt av så har vi möjlighet att hjälpa dig!

Symaskin pressarfotSå här en remake till

Du tar med dig plagget, eller plaggen, för en första träff med Lisa. Hon och du pratar ihop er om vad det skulle kunna bli och du får en kostnadsuppskattning. I den ingår det minst en provning, det beror på svårighetsgraden på remaken, sömnad, strykning och leveransprovning.

Eller vill du hellre ha ett måttsytt plagg, dvs ett plagg som är gjort bara för och till dig så går det lika bra!

 

Kontakta oss så hjälper vi dig!

info@refo.se eller 070-441 18 68


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *