Därför är refo viktigt för mig

av

Ni som följer mig på bloggarna vet att jag sedan några månader jobber med refo. StartenPhoto 2013-01-09 17 01 57 var när jag blev mormor och insåg att det samhälle som vi går mot inte är det som jag vill ha. Inte för barnbarnet och heller inte för mig. Alltså bestämde jag mig för att påverka där jag kan förändra och har startat refo tillsammans med David Bauman för att hitta ett sätt att förändra i närområdet. Just nu jobbar vi med en pilot som vi sedan kommer att göra en metod av så att vi kan gå vidare till nästa område dit som lokal tillväxt behövs.

För dig som är ny så jobbar refo-projektet för att skapa fler jobb till unga, minskar mijöbelastningen genom att samla in och ta hand om de kläder och textilier som inte används och gör det i områden där integrationen mellan grupper av människor behöver hjälpas på traven.

Här kommer en enkät med sju frågor som syftar till att hitta det sätt att samla in kläder som är bäst för dig!

http://www.surveymonkey.com/s/TH96Y65
Läs mer om projektet här på www.refo.nu och gilla oss på facebook så att idén får vingar och världen blir lite bättre!

//Liselotte Norén

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *