Lämna grejer till oss

Refo_efterlysning logga

Varje torsdag gör vi en efterlysning av de saker vi behöver mest. Just nu är det sugrör till vår kampanj ”Ge med hjärtat”, sybågar så att Alicia Sievertsson kan fortsätta utveckla broderikit och sen vill vi hitta fler ställen att berätta om hur vi tänker om att det ska vara lätt att göra rätt! Genom att prata om hur vi gör så inspirerar vi till fler kretslopp och då skapar vi också fler jobb lokalt tillsammans!

Har du saker till oss, maila oss på info@refo.nu så löser vi hur vi ska få dem.

Vill du lämna in kläder så att vi kan göra fler refo-paket till nyanlända eller ge oss material till remake så gör du det enklast i receptionen på PelicanSelfstorage på Fridhemsplan. Öppettiderna är: måndag-fredag 10-18, lördag 10-14 och söndag 11-15.

Ni som har bott länge i Stockholm vet att det tidigare vara gamla bion Draken med sin fantastiska neoskylt av en jättedrake. Jag såg min första film där tillsammans med farmor, alla kusinerna med varsin tablettask som skulle räcka hela filmen. Min var Salta katten såklart, sen var det Zoo, Viol, den superläskiga Emser och TuttiFrutti. Vilken favorit hade du? Salta katten

//Liselotte Norén

 

 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *