Letar bilder till en bok om changemakers

Vi sträcker lite extra på oss när Sara Borgströms mail från KTH kommer. Vi är utvalda att vara med i en bok om changemakers som ett belgiskt förlag gör. Toppen tänker vi tills vi läser vidare…….”kan ni skicka några bilder från er verksamhet”. En ganska enkel uppgift kan man tycka tills man börjar leta. Vad är det som gör oss speciella, är bilden skarp, vem har tagit den och var finns orginalet. Frågorna hopar sig och plötsligt är den ganska enkla uppgiften helt oöverstiglig. Varför finns det ingen på oss allihop, varför tog vi ingen när vi var på senaste workshopen där var det massor med kul situationer….

Till slut hittar vi några som vi skickar. Men den stora grejen är att vi plötsligt ser hur många bra saker vi har gjort!

Tusen tack till alla som jobbar med oss, runt oss och som stödjer oss på olika sätt!

Här kommer några bilder på det vi gjort senaste året!

 

 

Skjortklänningarna är gjorda för småfolk i farten. Lätta att ta av och på själv, mjuka för de är av återbrukade skjortor och alltid med en ficka så man kan samla sina skatter i
Vi var på Hötorgsterrasen. Vissa dagar var det soligt, andra blåsigt. Workshops, popupshop, bra samtal om hållbarhet och många nya ansikten hann förbi.
Muddjeansen är en ny produkt och dom är poppis. Nu har vi en väntelista på dem……
Lamporna har kommit för att stanna. Vår pilot visar att dom är tillräckligt bra för att vi ska fortsätta göra dem. Så kom och köp, för vi har precis fått in några nya!
Ylva var praktikant hos oss och vi fick en del snyggbilder på produkterna.
Vi gjorde en alldeles ny sak inom presentindustrin. Tillsammans med Auel Coffee packar vi ett paket kaffe med ett klädpaket till någon som behöver det för att gå i skolan. Dvs du får kaffet och vi sköter resten. Vi är först med att packa goodshit ihop med en annan produkt. Så kan det gå när två entreprenörer vill göra mer i Tensta.
Vi har söndagsöppet på Kungsholmsstrand 175. Ofta kommer det in personer som vill hjälpa till eller ha råd om hur de kan bli lite mer hållbara i vardagen. Samtalen är viktiga för att hitta vad vi kan bygga vidare på.

Vad kommer du ihåg bäst från refo-året?

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *