Havskampen summerar

av

Liselotte och SergioAtt summera är att se nya saker, saker som man kanske hade glömt eller nu hittar igen och som kanske delvis får en ny mening när man har fått lite perspektiv på saker.

Havskampen var vårt systerprojekt i Göteborg och som byggde på samma pedagogik som vi jobbar med. Att man lär sig nya saker genom att öva på riktigt och med riktiga saker. Havskampen var ett insamlingsprojekHavskampinsamlingt till förmån för Ung Cancer och samtidigt ett inlägg i arbetsmarknadsdebatten. Att få läras sig mer om sig själv, om hur jag fungerar i en grupp och vad som är mina styrkor är en viktigt del i att bli mer anställningsbar. Om jag vet vad jag vill, så är det lättare att hitta dit……

Det är inte okej att vi har fler och fler unga som står utanför arbetsmarknaden och vi vill jobba vidare med att hitta sätt för fler att få ett jobb, att bli mer anställningsbara och att få göra saker på riktigt och då samtidigt få bra återkoppling på det som görs. Då växer man, då vet man mer om vad man själv gillar, vad man är bra på och vad man skulle vilja göra. Då är det så mycket lättare att hitta rätt person som kan hjälpa någon vidare…

.Läs mer om summeringen i Havskampen här.

Vi har lärt oss massor….och vi fortsätter att lära oss…

//Liselotte Norén


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *