refo by Lotta Rantil till Emma

av

Lena Holmestig i Bromma ville göra om några av sina kläder till sin dotter och refos remakare Lotta Rantil fick uppdraget.

Vi gjorde ett besök i Bromma där Lena visade upp det ena favoritplagget efter det andra, ett superskönt linne inköpt på 80-talet och nu lite för slitet i sömmarna, en vacker vit tunika som råkat ut för en olycka med en tuschpenna, ett par favoritjeans som slitits ut och blivit avklippta till shorts, tills de var för slitna för att ens användas så, och så vidare. Tillsammans med dottern Emma hade Lena gjort en lista på vad de ville ha de gamla favoritkläderna omsydda till, så nu var det bara för Lotta att fundera ut lösningar på de här idéerna. Det blev flera plagg och en väska till Emma.

I förra veckan var Lotta tillbaka för att leverera kläderna och Emma var mycket glad åt den nya garderoben. Nedan kan du se några av plaggen innan och efter Lotta gjort om dem. Vi vill också tacka Emma för att hon ställde upp som modell.

Har du några gamla favoritkläder du inte vill göra dig av med kan du få dem omgjorda av någon av refos remakare, kontakta oss på info@refo.nu.

Emma i refo by Rantil1

 

Emma i refo by Rantil2

 

Emma i refo by Rantil3

//Annacarin Suokas


Kommentarer

Ett svar till ”refo by Lotta Rantil till Emma”

  1. […] och annat i vår shop, eller slå till och gör en beställning på remake av dina kläder till nya åt dig själv. Nedan ser du ett exempel på hur fint det blev när Lotta Rantil gjorde om Lenas favoritkläder […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *