Besöksrekord i Kista Galleria

av

I går slog vi rekord på refo. Vi flyttade ut vår verksamhet till Kista galleria för en dag för att visa vad vi gör och få träffa kunder och givare. Just denna söndag passade extra många på att besöka Kista Gallerian som faktiskt hade besöksrekord. Vi vill ju gärna tro att det var för vår skull alla 40 217 besökare kom dit just denna söndag. Vår dag var intensiv, inspirerande och sprängfylld med fantastiska möten. Alla ni som kom förbi, stort tack! Alla ni vi inte hann prata med, välkommen tillbaka! Alla ni som inte hann dit, vi ses vid annat tillfälle!

Vi bjuder på en bildkavalkad medan vi sorterar upp och smälter alla intryck. Fler rapporter från denna magiska dag kommer. Så länge kan ni kika in i vår nyöppnade webbshop där vi fyller på med vår remake allteftersom den blir klar.

Läs också om Liselotte som sorterar alla sina intryck så här dagen efter.

refo i Kista Galleria

refo besöker Kista galleria

refo remakar i Kista Galleria

Kista galleria och refo-dag

refo loggan på våra pallar


Kommentarer

Ett svar till ”Besöksrekord i Kista Galleria”

  1. […] slutet av april flyttade vi ut projektet för en dag till Kista Galleria. Vi hade 40.000 besökare under dagen…..Fötterna var som […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *