Idag är det centrumbesök

av

Photo 2013-01-23 15 45 09Under eftermiddagen kommer Kista och Skärholmens centrum få besök av våra ungdomar för att göra intervjuer och titta lite på plats hur det ser ut. Du kan följa oss med @refoproject på twitter och Instagram.

Eftersom vi är många nationaliteter i projektet så jobbar vi hela tiden med att förbättra texterna så med sig idag har dom den senaste varianten av pitch för att testa.

”De kläder du inte använder gör nytta och ger dig poäng, som du kan lägga på rabattcheckar, välgörenhet eller tex fadderbarn. Du väljer själv. Genom att du kan se vart kläderna tar vägen, får du återkoppling, samtidigt som det skapas jobb för unga.”

Hoppas att vi ses!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *